Mobil

SoundMagic A30i Lightning-csatlakozós DAC és erősítő: új életre kel a vezetékes fej- és fülhallgatód!

Ahány féle ember, annyi féle zenehallgatási szokás. Van, aki útközben szeret zenét hallgatni, más otthon a háttérben, esetleg munka közben zárja ki a külvilágot vele, és persze vannak azok is, akik az élményt keresik a zenében, azt, hogy kiszakadjanak a mindennapokból és élvezzék a zenét, élvezzék azt, amit az előadó akart megmutatni nekünk.

Manapság jóformán jobb minőségben hallgathatunk zenét az iPhone-ról, vagy bármilyen más Apple termékről vezeték nélkül, mivel ott a beépített DAC-ot, vagy konyhanyelven “hangkártyát” kihagyja a rendszer. Általában a jobb vezeték nélküli fülhallgatókban fejlettebb DAC-van, ami logikus, mint ugye a telefonban. De mi van, ha nekünk sokkal jobb vezetékes fülhallgatónk van, mint vezeték nélküli? Erre az esetre fejlesztette ki a SoundMAGIC az A30i-t, a hordozható, jack-csatlakozóval ellátott mini DAC + erősítőt!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lenyírja helyetted a füvet az okos robotfűnyíró, ami még az iPhone-nal is irányítható!

Husqvarna az iPhone-nal is vezérelhető robotfűnyíró.

Vezeték nélküli töltős digitális ébresztőóra az XPRO-tól

Digitális ébreszőóra vezeték nélküli töltéssel.

ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is!

Az ESR HaloLock 2in1 dokkolója tökéletes megoldás az iPhone 12, és iPhone 12 Pro tulajdonosoknak, és 10W-os töltésre is képes!

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

A SmartHomeExpo az első hazai online okosotthon konferencia és expo, amit az Apple felhasználóknak is érdemes meghallgatni.

Fejünkön az Ultrasone Pro 480i kiváló ár/értékarányú fejhallgatója – vélemény

A Pro 480i egyértelműen megmutatja a teret a zenében, szerintem némileg basszus-központúan, de ez csak a saját véleményem.

Ez a cikk SoundMagic A30i Lightning-csatlakozós DAC és erősítő: új életre kel a vezetékes fej- és fülhallgatód! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

8 új videó az Apple-től a „Spring Loaded” esemény kapcsán

www3.hu

Valakinek már a megjelenése napján sikerült kernel panic-ot előidéznie a Vision Pro-n

www3.hu

Kezünkben a Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó

www3.hu