Mobil

Töltsd le az április 20-i Spring Loaded Apple-esemény háttérképeit!

Kevesebb, mint egy hét múlva újra Apple-eseménynek lehetünk szemtanúi, a már lassan megszokott online formában. Április 20-án, kedden Spring Loaded címmel az Apple szokásos titokzatos termékbemutatót fog tartani, amelyen várhatóan új iPad Pro-t és a régóta várt AirTaget fogják bemutatni, de készlethiány van a 21,5”-es iMac-ből, így még akár abból is érkezhet frissítés. Az esemény részleteiről korábbi cikkünkben olvashattok.

Minden Apple-eseménynek egyedi vizuális világa van, saját logója, színei, amelyek a meghívón és a prezentáción is visszaköszönnek. Évek óta ráadásul egy AR-animációt is kapunk, ami mindig elég látványosra sikeredik.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Töltsd le a macOS Big Sur ihlette háttérképeket az iPhone-odra!

Az iDownloadBlog újabb gyűjtéséből most színátmenetes háttérképeket zsebelhetsz be iPhone-odra, amelyeket a macOS Big Sur hátterei ihlettek.

Black Unity Collection: az Apple ismét kiállt egy nemes ügy mellett

A pánafrikai zászló színei által inspirált Black Unity Collection az afrikai diaszpóra összetartozásának szimbólumát ünnepli.

Töltsd le az AirPods Max színeihez passzoló iPhone háttérképeket

Az AirPods Max december 15-i megjelenése mellé a fejhallgató színeihez passzoló, színátmenetes háttérképekkel színesítheted az iPhone-odat.

SpaceX és NASA háttérképek iPhone-ra

Ha szereted az űrkutatással kapcsolatos képeket, akkor érdemes szétnézned a cikkben összegyűjtött darabok között a SpaceX kilövéseiről.

Töltsd le a november 10-i Apple esemény inspirálta háttérképeket!

A november 10-i One more thing eseménye által ihletett háttérképek már letölthetők iPhone-ra, iPadre és Mac-ekre egyaránt.

Ez a cikk Töltsd le az április 20-i Spring Loaded Apple-esemény háttérképeit! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hi-Fi avagy Lossless minőség iPhone-on, iPaden, és Mac-en a Muzix támogatásával!

www3.hu

iOS 17 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

www3.hu

Kipróbáltuk az iPhone appal vezérelhető KOKONI EC2 asztali 3D nyomtatót

www3.hu