Mobil

Az Apple kiküldte a meghívókat: “Spring Loaded” esemény április 20-án, online!

Ahogyan az már Siri révén kiszivárgott, a következő eseményt az Apple április 20-án fogja tartani, amiről most már a hivatalos meghívó is megérkezett, és ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint április 20-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez szokás szerint 19 órára esik.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Siri szerint április 20-án tartja az Apple a következő eseményt

Egy hét múlva eseményt tart az Apple Siri szerint. Vajon tényleg igaza lehet a személyi asszisztensnek és április 20-án jön az új iPad Pro?

Az új Apple M1 processzorral megérkeztek az első Apple Silicon Mac-ek

Az Apple új lelket adott a Mac mini, a MacBook Air és a 13 colos MacBook Pro modelleknek az Apple M1 chippel. Neked hogy tetszik az új chip?

Töltsd le a november 10-i Apple esemény inspirálta háttérképeket!

A november 10-i One more thing eseménye által ihletett háttérképek már letölthetők iPhone-ra, iPadre és Mac-ekre egyaránt.

Az Apple kiküldte a meghívókat: (várhatóan) Mac-es esemény november 10-én, online!

A keynote-on elvben nem csak a macOS Big Sur megjelenési idejét fogjuk megtudni, de megjelenhetnek az első, Apple Siliconnal szerelt gépek is.

Kibeszélő – iPhone 12, HomePod mini, egyéb újdonságok – ma 19:00!

A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez 19 órára esik.

Ez a cikk Az Apple kiküldte a meghívókat: “Spring Loaded” esemény április 20-án, online! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Válogatott szíjak a watchmyband.hu ajánlásával

www3.hu

Új év, új telefon: reflektorfényben a MagSafe-es kiegészítők

www3.hu

Megjelent az iOS 16.1.2 – optimalizált ütközésészlelés és egyéb fejlesztések

www3.hu