Mobil

Gyakori kérdések: a Térképek hibáinak jelzése az Apple számára

Az Apple még az iOS 6-ban cserélte le a kezdetektől használt Google Maps térképeit a saját megoldására, amit több tucat közreműködő szolgáltató adataiból állít össze. Ezek között első helyen a TomTom szerepel, de helyet kaptak benne többek között például a NASA, a Yelp, a Foursquare, a Waze, és az OpenStreetMap adatai is, illetve ezekben a hetekben járják az országot az Apple térképező autói is, amelyekkel szintén sokan találkoztak már.

A Térképek az induláskor messze nem biztosította azt a minőséget és megbízhatóságot, mint a Google-é, és bár sokat javult az évek során, ettől függetlenül találkozhatunk hibákkal, hiányzó vagy pontatlan információkkal, amelyeket természetesen jelezhetünk is az Apple felé. Lássuk, mit kell tennünk ehhez!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Még a szülőfalumban, Tekenyén is járt az Apple térképező autója

Az Apple komolyan veszi a térképezést, még a szülőfalumban, a zalai Tekenyén, egy 400 lelkes kis faluban is körbejárt nemrég az egyik autójuk.

Májusig a magyar utakon is képeket gyűjt az Apple a Térképek alkalmazáshoz

Láttad az egyik autót? Fotózd le, és küldd be hozzászólásként a közösségi oldalunkon a cikk alatt, hogy hol futottál össze vele! ??

Az iOS-ről kezdőknek: az iPhone állapotjelző ikonjai és szimbólumai

Összeszedtük, hogy mit jelentenek az iOS illetve iPadOS felületének legfelső sávjában, az állapotsoron megjelenő egyes ikonok.

Gyakori kérdések: egészségi adatokkal kapcsolatos hibák megoldása iOS 14 és watchOS 7 esetén

Nem rögzít útvonalat az óra edzéskor, nem indulnak el az egyes appok, hiányosak az adatok, jobban merül a készülék? Olvasd el, mit tehetsz!

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 14, majd tehető vissza az iOS 13

Ameddig az Apple még aláírja az iOS 13 legutóbbi verzióját, addig egyszerűen kipróbálhatjuk, hogy mégis hogyan fut az iOS 14 a készülékünkön.

Ez a cikk Gyakori kérdések: a Térképek hibáinak jelzése az Apple számára itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple szerint nem hardveres hiba okozza a vízszintes csíkokat az iPhone 14 kijelzőjén

www3.hu

3 indok, hogy miért az AirPods Pro 2 a legjobb karácsonyi ajándék Apple fanoknak

www3.hu

Az elődeikhez képest jelentősen jobb az új MacBook Pro modellek hőelvezetési képessége

www3.hu