Mobil

Még a szülőfalumban, Tekenyén is járt az Apple térképező autója

Én egy kicsi, észak-zalai zsákfalucskában, Tekenye településen nőttem fel. Jelenleg körülbelül 400 ember éli itt a mindennapjait és én is szívesen látogatok haza ünnepek alkalmával. Általában ilyenkor gyermekkori barátaimmal is találkozom, hogy a települést körülvevő dombokon, erdőkben kiadós sétákon jókat beszélgessünk. Húsvétkor is így tettünk.

Természetesen mind tudják, hogy a Szifon.com-ra is írok cikkeket és erre nagyon büszke vagyok. Valamit nézegettünk a Térkép alkalmazásban és mondtam nekik, hogy ezt milyen hatalmas dolog állandóan frissen tartani és fejleszteni párhuzamosan – mármint a Térképek adatbázisát. Mutattam nekik az Apple autóiról készült cikkemet, hogy ilyenek járják a magyar utakat most a tavaszi időszakban, és ez hatalmas dolog, mert cupertinóban minden számít. Mondták, hogy oké, de mindenhova úgysem jutnak el és biztos ilyen esetekben a műholdas adatokra támaszkodnak. Majd pár nappal később az alábbi képet kaptam az unokahúgomtól, aki az egyik kieső falurészben lakik.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Májusig a magyar utakon is képeket gyűjt az Apple a Térképek alkalmazáshoz

Láttad az egyik autót? Fotózd le, és küldd be hozzászólásként a közösségi oldalunkon a cikk alatt, hogy hol futottál össze vele! ??

Apple Maps: már közeli helyeket is kereshetünk itthon

Az Apple Maps a közelmúltban óriási frissítéseken ment keresztül, melynek köszönhetően végre itthon is kereshetsz érdekes helyeket!

Elérhetővé váltak a Bubi állomások az Apple Térképeken

Most már mind a Google, mind az Apple Térképek esetén láthatjuk a legközelebbi Bubi állomásokat. A bringásoknak ez egy nagyon jó hír!

Budapesti és MÁV tömegközlekedési adatok az Apple Térképekben

Végre elérhetővé váltak a tömegközlekedési adatok az Apple Térképek alkalmazásában, igaz, jelenleg még csak Budapesten.

Ez a cikk Még a szülőfalumban, Tekenyén is járt az Apple térképező autója itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ezek az iOS 17 újdonságokra kell majd várnod, mert csak később érkeznek

www3.hu

CarlinKit: vezetéknélküli CarPlay-adapter androidos fejegységhez vagy tablethez

www3.hu

Megjelent a watchOS 9.5.2 – fontos biztonsági javítások

www3.hu