Your ads here. Click here

Mobil

Steve Moser: új Apple TV távirányítóra is utalhat a tvOS 14.5 legutóbbi bétájában pár kódsor

Steve Moser szerint a tvOS 14.5 pár napja elérhetővé vált béta verziójában egy szövegrészlet a következő generációs Apple TV távirányítójáról árulkodik. A kódban található sorokban említett középső gombbal ugyanis jelenleg egyetlen Apple TV távirányító sem rendelkezik.

“A folytatáshoz nyomja meg a középső gombot vagy az érintőfelületet” – olvasható a tvOS 14.5-ös Setup.app angol nyelvű szövegeit tartalmazó Localizable.strings fájlban.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

120Hz-es támogatással érkezhet az új Apple TV a tvOS 14.5 bétája szerint

A tvOS 14.5 bétája szerint egy új Apple TV modell már támogatni fogja a 4K videók 120 Hz-es képfrissítési rátával való lejátszását is.

Ezeket felejtette el bejelenteni az Apple múlt héten

Újratervezett iMac? AirPods Studio? AirTag? Új Apple TV? Végigjártuk, hogy mi az, amikre számítottunk idén, de eddig még nem érkezett meg.

Megjelent a tvOS 14.2 – hibajavítások és fejlesztések

A tvOS 14.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz, a 3. generációs Apple TV-kre pedig megjelent az Apple TV Software 7.6 is.

A Remote appot látva döntött Steve Jobs az Apple TV Siri távirányítójának elkészítéséről…

Alan Cannistraro egykori tervező Twitteren számolt be arról, hogy Steve Jobs a Remote appot látva döntött anno az Apple TV távirányítójáról.

Az Apple eltávolította az Apple TV Remote appot az App Store-ból

Mivel az iOS 12 megjelenésével az Apple már beépítette az iOS-be az Apple TV-k távvezérlésének lehetőségét, így a külön app most megszűnt.

Ez a cikk Steve Moser: új Apple TV távirányítóra is utalhat a tvOS 14.5 legutóbbi bétájában pár kódsor itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 14.4.2 – fontos biztonsági módosítások

www3.hu

Elérhető a második iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3, tvOS 14.4 és macOS Big Sur 11.2 béta

www3.hu

50%-os csomag kedvezmény az Adobe iPad alkalmazásaira

www3.hu

Your ads here. Click here