Mobil

Hatalmas frissítést kapott az Apple Arcade játékkatalógusa – régi klasszikusok is helyet kaptak

Másfél évvel ezelőtt, 2019. őszén indult el az Apple havi előfizetésre épülő játékkatalógusa, az Arcade. Az 1890 Ft-os havidíjért cserébe eleinte csak közel 70 címet próbálhattunk ki, de a lista hónapról-hónapra bővült és a mostani óriási, 30 címes frissítéssel már több mint 180 játékkal büszkélkedhet.

Nem is feltétlen a 30 új cím adja a hír igazi értékét, hanem hogy milyen játékok is kerültek be a kínálatba, hiszen az új Arcade-exkluzív alkotásokon túl régi nagy App Store klasszikusok is helyet kaptak az Arcade-ben, mint például a Cut the Rope, Fruit Ninja, Mini Metro vagy épp a Monument Valley.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Pathless – egy Apple Arcade játék, ami beszippantott

Mentsd meg a világot a pusztulástól és a démonok támadásától a Pathless misztikus világában egy íj és egy sas segítségével.

Október 30. óta elérhető itthon is az Apple One szolgáltatáscsomag

Október 30. óta elérhető az Apple új szolgáltatáscsomagja, az Apple One. A kétféle csomaggal akár több ezer forintot is megspórolhatunk.

Megérkezett a The Last Campfire az Apple Arcade kínálatába

A The Last Campfire izgalmas, gyönyörű sztorival, és persze csodaszép grafikával nyűgöz le minket. Te játszottál már vele?

Apple Arcade játékajánló: Doomsday Vault

Kutasd fel és mentsd meg az elnéptelenedett és lakhatatlaná vált Föld utolsó növénypalántáit ennek a nem mindenapi puzzle játéknak a során.

Apple Arcade játékajánló: Spyder

Agent 8 a brit titkosszolgálat legkülönlegesebb ügynöke, ő ugyanis egy mechanikus pók, a Spyder főhőse, aki olyan helyekre is bejut, ahova ember nem tudna.

Ez a cikk Hatalmas frissítést kapott az Apple Arcade játékkatalógusa – régi klasszikusok is helyet kaptak itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hamarosan akár alkalmazással is igazolhatod a COVID-19 elleni védettséged

www3.hu

Még a szülőfalumban, Tekenyén is járt az Apple térképező autója

www3.hu

Sonos kedvezményes hetek az Apák napjára!

www3.hu