Mobil

WWDC21 június 7-től, online: iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 15, macOS 12

Ahogyan az várható volt, a koronavírus miatt az Apple az idei WWDC-t is online fogja megtartani, most pedig már a dátumot is közölték: június 7-ével indul a konferencia az Apple Developer appban és az Apple fejlesztői weboldalán, és az összes fejlesztő számára ingyenes lesz a részvétel.

Az idei WWDC-n a tervek szerint megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 15-től, az iPadOS 15-től, a watchOS 8-tól, a tvOS 15-től, és a macOS 12-től is. Nézzük, mit ír az Apple sajtóközleménye!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Tim Cook: sikeres volt az idei, virtuális WWDC

Fejlesztői visszajelzések mutatják, hogy a digitális technológiának köszönhetően zökkenőmentesen bonyolíthatták le az első online WWDC-t.

WWDC20: mi maradt ki?

Apple Silicon Mac, frissített Apple TV, AirTag, véroxigén mérés az Apple Watch-on és még sok más. Ezeket jósolták, de végül nem érkeztek meg múlt hétfőn.

Apple Design Awards – magyar alkalmazás is a díjazottak közt

Magyar díjazottja is van a 2020-as Apple Design Award díjnak a Shapr 3D személyében. Te melyik alkalmazásnak vagy játéknak adtad volna a díjat?

WWDC20: harmadik féltől származó streaming szolgáltatások HomePodon

A HomePod ősztől akár Spotify-jal vagy más, harmadik féltől származó zenestreaming szolgáltatással is működni fog, így nem kell Apple Music-ot használnod.

WWDC20: Új funkciókat kapnak az AirPods-ok – térhangzás, automatikus váltás, és egyebek

Szoftveres térem számos újdonságot kapnak majd az AirPodsok ősszel. Térbeli hangzás, okos eszközök közti váltás is helyet kapott a frissítések sorában.

Ez a cikk WWDC21 június 7-től, online: iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 15, macOS 12 itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója?

www3.hu

Ninebot F2 Plus rollerrel próbáltuk ki a Lokátort, valamint egy lopott roller, és egy iPhone 13 is előkerült vele

www3.hu

Gyakori kérdések: mindent az AirTagről – elvesztettem, találtam, követhetnek-e a tudtom nélkül?

www3.hu