Mobil

Max Weinbach: az iPhone 13 Pro matt fekete színben és új bevonatú acél kerettel érkezhet

Annak ellenére, hogy az Apple pár hónapja mutatta be 2020-as iPhone modelljeit, már számos pletykát hallhattunk a 2021 őszén érkező telefonjairól. Most, hogy az idő előrehaladtával megint közelebb kerültünk a várva-várt bemutatóhoz, újult erővel röppennek fel a híresztelések, melyben új színekre és funkciókra utalnak.

Max Weinbach információit felhasználva EverythingApplePro arról számolt be, hogy az iPhone 13 modell matt fekete színben is elérhető lesz a Pro és a Pro Max modellek esetében, érkezik egy új rozsdamentes acél bevonat, amely csökkenti a készüléken megtelepedő ujjlenyomatokat, emellett megújul a hátlapi kamera kialakítása és továbbfejlesztett zajszűrést is kapunk a telefonhívásokhoz.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

EverythingApplePro: 39 dollár, azaz nagyjából 17 ezer forint lesz egy AirTag

A legújabb pletykák alapján már a pontos méretet és az árat is tudjuk, ha minden igaz. Vajon tényleg közeledik az AirTag megjelenése?

Bloomberg: akár még idén megjelenhet egy, az extrém sportokhoz készült Apple Watch modell

52audio: AirPods 3 márciusban?

Az 52audio olyan képsorozatot tett közzé, amelyen állítólag a harmadik generációs ‌AirPods látható, ami akár március végén meg is érkezhet.

Újabb dátum az eljövendő iPad eseményre: március 23.

A legújabb pletyja szerint március 23-án lesz az Apple első idei online médiaeseménye, ahol befuthat az új iPad család mellett az AirTag is.

2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén

Az új sorozatszám véletlenszerű, 8-14 karakterből álló alfanumerikus karakterlánc lesz, gyártási információk vagy konfigurációs kód nélkül.

Ez a cikk Max Weinbach: az iPhone 13 Pro matt fekete színben és új bevonatú acél kerettel érkezhet itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Steve Moser: új Apple TV távirányítóra is utalhat a tvOS 14.5 legutóbbi bétájában pár kódsor

www3.hu

Bloomberg: ezek a legfrissebb WWDC22 és iPhone 14 Pro pletykák

www3.hu

Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával

www3.hu