Mobil

Bloomberg: akár még idén megjelenhet egy, az extrém sportokhoz készült Apple Watch modell

A Bloombergnél Mark Gurman szerint az Apple egy speciális Apple Watch modell kiadását fontolgatja megerősített burkolattal, melyet szélsőséges helyzetekben is lehetne használni.

A cég a robosztus burkolatú Apple Watch-ot sportolóknak, túrázóknak, és olyanoknak szánja, akik szélsőségesebb körülmények között használják az eszközüket – állítják az ügyben jól értesült személyek.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 7.3.3 – fontos biztonsági módosítások

Az Apple kiadta a watchOS 7.3.3-at, ami ebben az esetben is a böngészőt érintő, CVE-2021-1879-es azonosítójú biztonsági hibát javítja.

52audio: AirPods 3 márciusban?

Az 52audio olyan képsorozatot tett közzé, amelyen állítólag a harmadik generációs ‌AirPods látható, ami akár március végén meg is érkezhet.

Újabb dátum az eljövendő iPad eseményre: március 23.

A legújabb pletyja szerint március 23-án lesz az Apple első idei online médiaeseménye, ahol befuthat az új iPad család mellett az AirTag is.

2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén

Az új sorozatszám véletlenszerű, 8-14 karakterből álló alfanumerikus karakterlánc lesz, gyártási információk vagy konfigurációs kód nélkül.

Megjelent a watchOS 7.3.2 – fontos biztonsági módosítások

Az Apple kiadta a watchOS 7.3.2-t, ami ebben az esetben is a böngészőt érintő, CVE-2021-1844-es azonosítójú biztonsági hibát javítja.

Ez a cikk Bloomberg: akár még idén megjelenhet egy, az extrém sportokhoz készült Apple Watch modell itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kezünkben a Sonos Roam: elképesztő hangzás és kiváló szoftveres megoldás!

www3.hu

Hamarosan jobb élményt nyújtanak majd a Google alkalmazások

www3.hu

Mark Gurman szerint március 8-án érkezhet az iPhone SE 3 és az iPad Air 5

www3.hu