Mobil

Pat Gelsinger: az Intel szívesen dolgozna az Apple-nek a chipjeik legyártásában

Az Apple tavaly novemberben bejelentette, hogy számítógépeikben lecserélik az Intel processzorokat saját tervezésű chipekre, amiket jelenleg épp a TSMC-vel gyártatnak.

Az Intel pedig azt szeretné, ha az Apple velük is gyártatna. Elsőre őrültségnek tűnhet ez, de ha jobban belegondolunk, most is Samsung által az Apple specifikációi alapján gyártott kijelző van az iPhone-okban. Nézzük meg, hogy mit mondott az Intel vezérigazgatója és hogy van-e ebben a vágyakozásban bármi reális is a chipgyártó részéről.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

I’m no longer a Mac – Justin Long átállt a sötét oldalra

Justin Long 2006 és 2009 közt Mac-et játszott, de az Intel kérésére most az Inteles PC-k felé terel egy új reklámsorozatban.

Az Apple beperelte egy volt alkalmazottját, Simon Lancastert

Az Apple jogi lépéseket tesz Simon Lancasterrel szemben, aki a gyanú szerint üzleti titkokat szivárogtatott ki a médián keresztül.

TrendForce: az Apple beelőzte a Samsungot 2020 negyedik negyedévben

Az Apple által elért eredmény azért is nagyon fontos, mert a cupertinói cég legutóbb 2016-ban tudhatta magáénak ezt a címet.

Ismét elárverezik Steve Jobs egy 1973-as, kézzel kitöltött jelentkezési lapját

3 éve 52 millió forintért kelt el Steve Jobs állásjelentkezési pályázata, ami idén februárban újra elárverezésre kerül. De vajon mennyiért?

Kicsinyes reklámokkal próbálja felhívni magára a figyelmet az Intel

Az Intel 3 hónap alatt csak egy olyan kampányt tudott összehozni, ahol a chipjeik előnyeként a Windows-t és a hardvergyártókat hozzák fel.

Ez a cikk Pat Gelsinger: az Intel szívesen dolgozna az Apple-nek a chipjeik legyártásában itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 16 második bétája

www3.hu

Megjelent az iPadOS 16.4.1 – elsősorban két zero day sebezhetőség javítása

www3.hu

Élet az ökoszisztémában – avagy az almás világ egy vágó szemével

www3.hu