Mobil

Az Apple beperelte egy volt alkalmazottját, Simon Lancastert

Az Apple jogi lépéseket tesz korábbi anyagkutató részleg vezetőjével, Simon Lancasterrel szemben, mert a gyanú szerint üzleti titkokat szivárogtatott ki a médián keresztül. A cég azzal vádolja a Lancastert, hogy visszaélt a vállalaton belüli helyzetével és bizalmi pozíciójával, és szisztematikusan továbbadta az Apple érzékeny üzleti titkait személyes előnyökért cserébe.

Mint arról az AppleInsider beszámolt, a pert részletező bírósági dokumentumot március 11-én hozták nyilvánosságra. Lancaster az Apple-nél vezetői beosztást töltött be, így hozzáférése volt titkos adatokhoz és dokumentumokhoz is, melyek az Apple szellemi tulajdonát képzik. Az Apple-nél töltött utolsó napján, 2019. november 1-én állítólag jelentős számú bizalmas Apple-dokumentumot töltött le.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

TrendForce: az Apple beelőzte a Samsungot 2020 negyedik negyedévben

Az Apple által elért eredmény azért is nagyon fontos, mert a cupertinói cég legutóbb 2016-ban tudhatta magáénak ezt a címet.

Ismét elárverezik Steve Jobs egy 1973-as, kézzel kitöltött jelentkezési lapját

3 éve 52 millió forintért kelt el Steve Jobs állásjelentkezési pályázata, ami idén februárban újra elárverezésre kerül. De vajon mennyiért?

Ismét rekordot döntött az Apple, íme a 2021. első negyedévi eredményük

Az Apple ismét rekodott döntött: a cég 111,44 milliárd dolláros bevételt és 28,76 milliárd dolláros nyereséget produkált az első negyedévben.

9to5Mac: Jeff Benjamin szerint ez volt az Apple öt legjobb terméke 2020-ban

A vártnál is izgalmasabban alakult az Apple 2020-as éve. Több termékcsalád is bővült, és az új M1 processzor is jól felkavarta az állóvizet.

Csereprogram az iPhone 11 érintésérzékelési problémákat produkáló kijelzőjéhez

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 11 esetén érintésérzékelési hibák jelentkezhetnek a kijelzővel egy alkatrész meghibásodása miatt.

Ez a cikk Az Apple beperelte egy volt alkalmazottját, Simon Lancastert itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Töltsd le az április 20-i Spring Loaded Apple-esemény háttérképeit!

www3.hu

Megjelent a watchOS 9.6.2 – egy sebezhetőség javítása

www3.hu

Karácsonyi ajándék ötletek kütyü rajongóknak az iKiegészítőktől vol.2.

www3.hu