Mobil

f8 Lens Toolkit – hasznos alkalmazás fotósoknak

Rengeteg reklámmal találkozhatunk a közösségi médiában és bármennyire is azon dolgoznak a cégek, hogy releváns tartalmakat jelenítsenek meg nekünk, ez sokszor nem jön össze, de amikor igen, akkor tényleg hasznos termék, szolgáltatás vagy alkalmazás tud megjelenni a feedünkben. Így volt ez most velem is nemrég, mikor az f8 Lens Toolkit fotós segéd alkalmazás hirdetése rám talált az Instagramon.

Ősszel fejeztem be a fotós OKJ-képzést, így még bőven abban a stádiumban vagyok fotós életemben, hogy a legapróbb kis tudásmorzsák, segédletek, eszközök, kiegészítők és munkalehetőségek is érdekelnek, hogy minél többet megtudhassak és megtapasztalhassak ebben a szakmában. Szerencsésnek mondhatom magam, mert jó tanáraim voltak a képzés során, de az idő szűke miatt nagyon sok mindenre nem tudtunk időt keríteni, az amúgy is eléggé elmaradott képzési anyag mellett.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iPhone 12 Pro Max és az iOS 14.3 Apple ProRAW – fotóteszt és vélemény (képek)

Megdöbbentő volt látni, hogy az iPhone 12 Pro Max a ProRAW segítségével milyen képeket készít! Érdemes megnézni őket!

Kihirdették a 13. iPhone Photography Award díjazottjait

Egy 10 éves telefonnal, egy iPhone 4-gyel készült fénykép is díjat nyert, az emberek kategóriában, a 2020-as iPhone Photography Award versenyen.

Már iPaden is megnyithatsz fényképeket közvetlenül Lightroomból Photoshopba

Öles léptekkel haladunk afelé, hogy komoly munkára is használható legyen az iPad, akár fotósoknak a Lightroom és a Photoshop révén.

Portréfotózás FaceTime segítségével a kijárási korlátozás idején

A brit Tim Dunk esküvőfotósként dolgozik, ami a jelenlegi helyzetben nem kivitelezhető, ezért a fotózásokat új műfajként FaceTime-on keresztül oldja meg.

Pályázz az idei iPhone Photography Awards díjra

Pályázz március 31-ig az idei iPhone Photography Awards díj 18 meghirdetett kategóriájában és zsebeld be az értékes nyereményeket.

Ez a cikk f8 Lens Toolkit – hasznos alkalmazás fotósoknak itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg!

www3.hu

Töltsd le az új M2 Pro és M2 Max processzoros MacBook Pro-k háttérképeit

www3.hu

Ünnepeld Apple Watch kihívással a Nőnapot

www3.hu