Mobil

TrendForce: az Apple beelőzte a Samsungot 2020 negyedik negyedévben

Az Apple 2020 negyedik negyedévében 77,6 millió iPhone-t gyártott, amelyek közül 69,8 millió iPhone 12-es modell volt. A TrendForce szerint a vállalat így megelőzte a Samsungot, és a világ legnépszerűbb okostelefon márkájává vált.

Az elemzők legfrissebb jelentése szerint az Apple az elmúlt negyedévben 10 millióval több telefont adott el, mint a legnagyobb riválisa. A Samsung 67 millió telefont értékesített, ami 14%-os csökkenést jelent az előző negyedévhez képest. Ezzel szemben az Apple 85%-os növekedést regisztrált a negyedévben, amelyet a cég részben a legújabb 5G technológiával megspékelt okostelefonjainak, valamint az agresszív árstratégia alkalmazásának köszönhet.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ismét elárverezik Steve Jobs egy 1973-as, kézzel kitöltött jelentkezési lapját

3 éve 52 millió forintért kelt el Steve Jobs állásjelentkezési pályázata, ami idén februárban újra elárverezésre kerül. De vajon mennyiért?

Ismét rekordot döntött az Apple, íme a 2021. első negyedévi eredményük

Az Apple ismét rekodott döntött: a cég 111,44 milliárd dolláros bevételt és 28,76 milliárd dolláros nyereséget produkált az első negyedévben.

CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők

Számos új kiegészítőt, perifériát mutattak be a CES 2021-en. Smart Home Solver összesen 20 új kütyüt említ meg a videójában.

9to5Mac: Jeff Benjamin szerint ez volt az Apple öt legjobb terméke 2020-ban

A vártnál is izgalmasabban alakult az Apple 2020-as éve. Több termékcsalád is bővült, és az új M1 processzor is jól felkavarta az állóvizet.

A Samsung csendben törölte Facebookról az Apple-nek szánt gúnyolódását

A hírek szerint a Samsung sem ad majd hálózati adaptert a készülékei mellé – és a korábbi, az Apple-t emiatt ekéző bejegyzésüket is törölték.

Ez a cikk TrendForce: az Apple beelőzte a Samsungot 2020 negyedik negyedévben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 7.3.2 – fontos biztonsági módosítások

www3.hu

Asztalunkon a Jura Z10 okos, iPhone-nal, Apple Watch-csal és Sirivel is irányítható kávégépe

www3.hu

Így kalibráld a tévédet az Apple TV új színegyensúly opciójával, illetve egyéb tévé beállításokkal

www3.hu