Mobil

Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg!

Az Accesspointtal viszonylag régóta tartom a kapcsolatot, “a Gergők”, pontosabban Kálmán Gergely és Zelena Gergely sokat segítettek az elmúlt években, hogy egyre több okos tartalommal lássam el a Szifon.com olvasókat, vagyis Titeket.

Többek között tőlük vásároltam a Homey rendszeremet, illetve az innr termékeket, és persze a UniFi hálózatot is, amiről még nem írtam, nem éppen átlagfelhasználó-barát a rendszer, de ha érdekel titeket, akkor lesz cikk arról is. Az AQARA termékcsalád is tőlük van, erről lesz cikk a következő 1-2 hétben. Azonban most a podcastjüket szeretném bemutatni nektek, ami az OkosOtthon Labor nevet kapta.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lenyírja helyetted a füvet az okos robotfűnyíró, ami még az iPhone-nal is irányítható!

Husqvarna az iPhone-nal is vezérelhető robotfűnyíró.

Homey: HomeKitre és házautomatizálásra képes okosotthonközpont – vélemény

Homey az első olyan okosközpont, ami HomeKit-képes és bárki számára érthető alkalmazással rendelkezik! Érdemes megvásárolni.

Kezünkben a EufyCam 2 Pro vezeték nélküli HomeKit Secure Video-képes kamerája!

A Eufy márka méltán népszerű, a támogatottság, a könnyű kezelés, profi alkalmazás miatt én mindenképp emellett tenném le a voksom.

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

A SmartHomeExpo az első hazai online okosotthon konferencia és expo, amit az Apple felhasználóknak is érdemes meghallgatni.

Beszélgessünk a HomeKitről és az okos otthonokról!

Ebben a cikkben az okos otthon avagy házautomatizálás alapjait olvashatod el, és hogy mire figyelj oda, ha Apple felhasználó vagy.

Ez a cikk Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

MagSafe akkumulátor: a Smart Battery Case utódja az iPhone 12 modellekhez

www3.hu

Megjelent a tvOS 16.1.1 a 128GB-os modellekre – a tárhely-hiba javítása

www3.hu

Befutottak a tech oldalakról az új M2 chipes MacBook Pro tesztek

www3.hu