Mobil

Lenyírja helyetted a füvet az okos robotfűnyíró, ami még az iPhone-nal is irányítható!

A robot1.hu (ANDL Kft.) néhány hete megkeresett minket, hogy számoljunk be néhány, az Apple termékekkel irányítható okos robotfűnyíróról, és ennek apropóján bemutatnák a Husqvarna termékpalettáját. A robotfűnyírók folyamatos fejlődésének köszönhetően már arra a szintre jutottak, hogy akár hangvezérléssel is irányíthatjuk, és működésük teljesen automatikus. 

Szerencsére egyre többen hallottak már itthon is a robotfűnyírókról, de ahogy a telefonok óriási kínálatában, úgy itt sem egyszerű megtalálni a tökéleteset. Ebben segít most ez a cikk is, érdemes elolvasni és megnézni a videót!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Vezeték nélküli töltős digitális ébresztőóra az XPRO-tól

Digitális ébreszőóra vezeték nélküli töltéssel.

Homey: HomeKitre és házautomatizálásra képes okosotthonközpont – vélemény

Homey az első olyan okosközpont, ami HomeKit-képes és bárki számára érthető alkalmazással rendelkezik! Érdemes megvásárolni.

ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is!

Az ESR HaloLock 2in1 dokkolója tökéletes megoldás az iPhone 12, és iPhone 12 Pro tulajdonosoknak, és 10W-os töltésre is képes!

Kezünkben a EufyCam 2 Pro vezeték nélküli HomeKit Secure Video-képes kamerája!

A Eufy márka méltán népszerű, a támogatottság, a könnyű kezelés, profi alkalmazás miatt én mindenképp emellett tenném le a voksom.

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

A SmartHomeExpo az első hazai online okosotthon konferencia és expo, amit az Apple felhasználóknak is érdemes meghallgatni.

Ez a cikk Lenyírja helyetted a füvet az okos robotfűnyíró, ami még az iPhone-nal is irányítható! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Töltsd le a Windows 11 háttérképeit iPhone-ra

www3.hu

Elérhető az első iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, tvOS 17.2 és macOS Sonoma 14.2 béta

www3.hu

Így alakult az iPhone-ok akkumulátor-üzemideje az elmúlt években

www3.hu