Mobil

Új Apple szabadalom: iPhone MagSafe töltőporttal

Egy nemrégiben beadott szabadalomban az Apple egyfajta csatlakozási portot képzel el a mágneses MagSafe töltő technológiájának felhasználásával egy iPhone töltésére, ezzel utat nyitva a sokat pletykált Lightning-csatlakozó nélküli jövő előtt.

Maga a szabadalom nem említi vagy nevezi meg a telefont név szerint, de amit a fenti képen is láthatunk, az nagyon egy iPhone aljának tűnik. A ‌MagSafe‌ előnye az ‌iPhone‌ jelenlegi Lightning-csatlakozójához képest, hogy ha például lábbal vagy kézzel beleakadunk, a mágneses kapcsolódásnak köszönhetően könnyedén leválik a készülékről a tápkábel, megelőzve ezzel a komolyabb károkat.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

A korábbi pletykák beigazolódni látszódtak, de úgy tűnik, most mégis csúszik az Apple kétirányú vezeték nélküli töltést megvalósító terve.

Újra titánból készülhetnek az Apple laptopjai

2001-ben már készített az Apple titán laptopot, de úgy fest, visszatérnek az anyaghoz. A tavalyi órájukkal már el is kezdődött a reneszánsza.

Valószínű, hogy egy rejtett funkcióval is rendelkeznek az iPhone 12 modellek

Egy FCC dokumentum szerint az iPhone 12 modellek egy rejtett vezeték nélküli töltési funkcióval is rendelkeznek más eszközök töltéséhez.

MacBookba és iPadbe épített “AirPowerről” szóló szabadalmakat adott be az Apple

Mindig is arra vágytál, hogy a MacBookoddal és az iPadeddel vezeték nélkül tudd tölteni az iPhone-od? Az Apple új szabadalma ezt vetíti előre.

Videó szivárgott ki a hamarosan megjelenő MagSafe Duo vezetéknélküli töltőről

Egy friss videóban már élőben láthatjuk a MagSafe Duo vezetéknélküli töltőt. A kicsi, de rendkívül praktikus töltő hamarosan kapható lesz.

Ez a cikk Új Apple szabadalom: iPhone MagSafe töltőporttal itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Testhőmérséklet érzékelő kapott helyet az Apple új szabadalmában

www3.hu

iOS 17: a jelkód megváltoztatása után a régi jelkód alapból még 72 óráig érvényes

www3.hu

Megjelent az iPadOS 16.7.1 az iPadOS 17-re nem frissíthető iPadekre

www3.hu