Mobil

Ming-Chi Kuo: kamerasziget nélküli iPhone 14 Pro és 5G-s iPhone SE érkezhet 2022-ben

A TF International Securities munkatársa, Ming-Chi Kuo új jelentést tett közzé az Apple beszállítói lánc befektetői számára, amelyben az elemző merész designváltást jósol, ami az iPhone 14 Pro esetében csúcsosodik majd ki.

Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, a sokak által bírált kameraszigetnek hamarosan búcsút inthetünk szeretett almás telefonunkon. Kuo arra is számít, hogy a következő iPhone SE kiadás elhozza a belépő árú modellekbe is az 5G-s mobilkapcsolatot. Az elemző szerint ezekre 2022-ben kerülhet sor.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Úton az újratervezett, Apple Silicon chipes iMac

A pletykák szerint az újratervezett iMac várhatóan jelentős átalakítás lesz, és az Apple a csaknem egy évtizedes designt is leváltja.

Jon Prosser szerint idén mondhatni nosztalgia Mac-ek érkezhetnek

Az első M1-es Mac-ek megmutatták, hogy az Apple-ben még van szufla, de valószínűleg az idei gépekkel még nagyobbat dobbantanak.

Az 52audio oldal közzétett egy képet az állítólagos AirPods 3-ról

Nagyon kérdéses forrásból érkezett egy fotó, amin állítólag az Apple következő generációs belépő fülhallgatója látszik, az AirPods 3.

Economic Daily News: március 16-án érkezhet az új iPad Pro, az új iPad mini és az AirTag is

Egy új iPad Pro, egy új iPad mini és az AirTag bemutatója lehet, hogy kevesebb mint egy hónapra van? Egy koreai lap szerint elképzelhető.

Óriási hírek az iPhone 13-ról Max Weinbach elemzőtől EverythingApplePro videójában

Egy friss pletyka alapján annyi izgalmas újítás kerül a szerencsés 13-as iPhone-ba, amelyeknek még a fele is elég lenne egy évre.

Ez a cikk Ming-Chi Kuo: kamerasziget nélküli iPhone 14 Pro és 5G-s iPhone SE érkezhet 2022-ben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Bloomberg: sokat kell még várni a Face ID-s iMac-re

www3.hu

Commercial Times: 18 hónapos frissítési ciklusokra állna be az Apple Silicon

www3.hu

Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

www3.hu