Mobil

Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára

A Spotify egy virtuális esemény során pár nappal ezelőtt a saját zenei platformjára érkező frissítések és új funkciók sorát mutatta be. Az egyik legérdekesebb bejelentés az új, veszteségmentes Spotify HiFi, amely kiegészítő opció lesz a prémium előfizetők számára, mivel a szolgáltató növelni akarja előnyét az olyan vetélytársakkal szemben, mint az Apple Music.

A hónap elején értesülhettünk róla, hogy a Spotify fizetős előfizetőinek száma elérte a 155 milliót, ami 24%-kal magasabb az előző időszakhoz képest. Láttuk, hogy az Apple Music is előrelépett különböző pontokon a növekedés terén, de a Spotify továbbra is vezet a világ legnépszerűbb, fizetős audio szolgáltatásaként.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Apple Music támogatáson dolgozik a Tesla

Jelenleg csak a Spotify érhető el a Teslák beépített szórakoztató rendszerén, de ez hamarosan változni fog, és az Apple Music is bekerül.

Spotify 2020 Wrapped – itt az idei személyre szabott statisztika és toplista

Hamarosan véget ér a 2020-as év is, nézd meg, hogy milyen személyre szabott statisztikákat készített az idei éved zenehallgatásából a Spotify.

Spotify – végre közvetlenül streamelhetünk zenét az Apple Watch-ról is

Futás közben Spotify-ról hallgattad volna iPhone nélkül a zenét? Eddig nem ment, mostantól viszont már igen!

Október 30. óta elérhető itthon is az Apple One szolgáltatáscsomag

Október 30. óta elérhető az Apple új szolgáltatáscsomagja, az Apple One. A kétféle csomaggal akár több ezer forintot is megspórolhatunk.

iOS 14-es widgetekkel frissült a Spotify

A Spotify újdonsága a két méretben elérhető, iOS 14-es widgetek, amikkel a legutóbb lejátszott zenéket tudjuk egy koppintással elindítani.

Ez a cikk Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 12.5.1 – COVID-19 értesítésekkel kapcsolatos hibajavítás a régebbi készülékekre

www3.hu

Miért vásárolj 2023-ban Apple TV-t, illetve valójában mire jó ez az eszköz?

www3.hu

9to5Mac: Így nézhetnek majd ki az iPhone 14 Pro széria “Always-On Display” módra optimalizált háttérképei

www3.hu