Mobil

ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is!

Pár hete írtam az ESR iPhone 12-es autós töltőjéről, amit azóta is megelégedve használunk. Megérkezett a cég asztali töltője is, ami hálózati adapterrel és 10W-os töltéssel is rendelkezik már, ráadásul akár két Apple terméket is tölthetünk vele egyszerre!

(Természetesen EU-s adapterrel vásárolható meg)

A HaloLock 2in1 egy iPhone 12-re optimalizált asztali “dokkoló”, ami rendelkezik MagSafe mágnes csatlakozással, így az iPhone 12 esetén nem tudjuk elvéteni a dokkolást. Az iPhone 12 mellett egy másik Apple terméket is tud tölteni, ami bármi lehet, kivéve ugye Apple Watch. Tehát AirPods-t, iPhone 11 Pro-t is mellé rakhatunk, ezért 2in1 a neve is. Ezenkívül rendelkezik gyorstöltés funkcióval is, ami maximum 10W lehet.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

A korábbi pletykák beigazolódni látszódtak, de úgy tűnik, most mégis csúszik az Apple kétirányú vezeték nélküli töltést megvalósító terve.

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

A SmartHomeExpo az első hazai online okosotthon konferencia és expo, amit az Apple felhasználóknak is érdemes meghallgatni.

iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

Ha kettős SIM-et használunk, akkor az iOS 14.4-ben még nem tudjuk engedélyezni az 5G-t – ezt viszont orvosolni fogja az iOS 14.5!

iOS 14.4: már az utángyártott kamerák veszélyeire is figyelmeztet az iPhone 12

Az iPhone 12 modellek képesek észrevenni, ha nem eredeti kamerát teszel beléjük és az iOS figyelmeztet is a veszélyekre. Mik is azok?

ESR HaloLock: MagSafe autós tartó töltővel az Apple iPhone 12 termékpalettájához!

Az ESR márka az elsők között rakta le MagSafe-t támogató gyorstöltőjüket az autókba, így most már autós töltőnk is lehet, ami MagSafe-es.

Ez a cikk ESR HaloLock 2in1 MagSafe mágneses vezeték nélküli gyorstöltő iPhone 12-höz is! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Beszélgessünk 2021-ben a 3 éves jótállásról és a garanciáról, valamint az AppleCare+-ról!

www3.hu

Lélegzetelállító képeken az Al Maryah szigeten nyílt, új Apple Store

www3.hu

Átlátszó borítású AirPods és 29 wattos fali adapter prototípus szivárgott ki

www3.hu