Mobil

Steve Jobs ma lenne 66 éves

Steve Jobs 1955. február 24-én született San Franciscóban. Az Apple társalapítója, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, ma lenne 66 éves, amiről Tim Cook idén is megemlékezett.

Steve a napvilágot Abdulfattah Jandali és Joanne Scheible gyermekeként látta meg. A fiatalok a Wisconsin-i Egyetemen találkoztak, és akkori helyzetükben a kis jövevény örökbe adása mellett döntöttek. Így lett Steve végül Paul és Clara Jobs gyermeke.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ismét elárverezik Steve Jobs egy 1973-as, kézzel kitöltött jelentkezési lapját

3 éve 52 millió forintért kelt el Steve Jobs állásjelentkezési pályázata, ami idén februárban újra elárverezésre kerül. De vajon mennyiért?

Kilenc éve halt meg Steve Jobs

Steve Jobs, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, 2011. október 5-én halt meg, amiről Tim Cook megemlékezett idén is.

9 éve vezeti Tim Cook az Apple-t

Tim Cook már 9 éve vezeti az Apple-t, így most emlékezzünk vissza, hogy ez hogy is kezdődött egy ideiglenes kinevezéssel.

13 éve jelent meg az első iPhone

Az Apple éppen 13 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, ami akkor gyakorlatilag fenekestül felforgatta a piacot.

Steve Jobs fotózta a Mac OS X néhány háttérképét

Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy Steve Jobs által készített fényképek is bekerültek a Mac OS X 10.5 Leopard alapértelmezett háttérképei közé!

Ez a cikk Steve Jobs ma lenne 66 éves itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

WWDC23: az Apple bemutatta az iOS 17-et – StandBy, interaktív widgetek, NameDrop, Napló, egyebek

www3.hu

Ross Young: az iPhone 14 Pro kamerasziget nélkül, kétlyukú kialakítással érkezhet

www3.hu

Így készül a térbeli hang (Spatial Audio) egy profi stúdióban, Jonathan Morrisonnál

www3.hu