Mobil

Vezeték nélküli CarPlay-jel érkezik a hamarosan debütáló Mitsubishi Outlander

A japán autógyártó pár napja be mutatta be a 2022-es Outlander modelljét, a cég első, vezeték nélküli CarPlay-jel rendelkező járművét.

A vezeték nélküli CarPlay Bluetooth és Wi-Fi kapcsolaton keresztül működik, lehetővé téve, hogy egy iPhone kábel nélkül csatlakozzon az információs és szórakoztató rendszerhez. Amellett, hogy kényelmes, ez a vezeték nélküli kapcsolat egyre fontosabb szerepet kap. Ming-Chi Kuo ismert elemző azt állította, hogy az Apple idén legalább egy csúcskategóriás iPhone-t mutat majd be Lightning csatlakozó nélkül, aminek következtében a készülék teljesen port nélküli lesz.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Pioneer SPH-DA250DAB CarPlay fejegységét – teszt és vélemény

Kipróbáltuk a Pioneer AVH-Z9200DAB wireless CarPlay fejegységét – teszt és vélemény

Az utóbbi hetekben az iOS 14-ben megjelent Apple CarPlay újdonságokat próbáltam ki egy utólag beszerelhető Pioneer fejegységgel.

Apple Watch-ra és CarPlay Dashboardra is érkezik a Google Maps

2017-ben ugyan a Google törölte a Google Térképet a watchOS-ről, de hamarosan újra használhatjuk majd, és még CarPlay Dashboard támogatást is kapunk.

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha nincs CarPlay menüpont a Beállításokban?

A CarPlay segítségével praktikusabb és biztonságosabb módon használhatjuk iPhone készülékünket az autónkban, de ha a Sirit letiltjuk, akkor nem fog működni!

Ezek a CarPlay újdonságok érkeznek majd az iOS 13-mal

Az iOS 13 elhozza magával a CarPlay legnagyobb frissítését: a frissített felhasználói felület és az új Naptár alkalmazás egy teljesen új élményt nyújt majd.

Ez a cikk Vezeték nélküli CarPlay-jel érkezik a hamarosan debütáló Mitsubishi Outlander itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ross Young: az iPhone 14 Pro kamerasziget nélkül, kétlyukú kialakítással érkezhet

www3.hu

iPhone 12 állvány, ami tölti az Apple Watch-ot és az AirPods-t is!

www3.hu

Új szabadalom írja le, hogyan lehetne macOS iPaden

www3.hu