Your ads here. Click here

Mobil

A legfrissebb hírek szerint márciusban érkezhet egy új iPad Pro és talán végre az AirTag is

Az AirTag talán a leglassabban érkező Apple termék, amelyről már évek óta érkeznek a pletykák és kiszivárgások, de most Jon Prosser Twitteren azt állítja, hogy a várakozásnak hamarosan vége.

Ha lehet hinni a szenzációhajhász kiszivárogtatónak, az Apple következő hónapban ki fog adni egy új iPad Pro-t és végre bemutatják az AirTaget is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Újra titánból készülhetnek az Apple laptopjai

2001-ben már készített az Apple titán laptopot, de úgy fest, visszatérnek az anyaghoz. A tavalyi órájukkal már el is kezdődött a reneszánsza.

A vércukorszint mérésére is alkalmas lehet a következő Apple Watch

Kezdődött a pulzussal, folytatódott az EKG-val és a véroxigénnel, most pedig úgy tűnik, hogy a vércukorszintet is mérni fogja az Apple Watch.

Bloomberg: sokat kell még várni a Face ID-s iMac-re

Mark Gurman a Bloombergnél már nem arról pletykál, hogy idén új iMac jön, hanem arról, hogy majd csak a 2022-esben lesz Face ID.

Bloomberg: Az Apple első VR headsetje nagy dobás lesz

Azok után, hogy Tim Cook minden nyilatkozatában leszólta a virtuális valóság kütyüket, most úgy tűnik, hogy mégis ilyesmin dolgozik a cég.

MacRumors: ezeket érdemes tudni a 2021-es MacBook Pro-ról

Több pletykából összeollózva tálaljuk, hogy mit lehet tudni az Apple 2021-es, profi laptopjáról, vagyis az új MacBook Pro modellekről.

Ez a cikk A legfrissebb hírek szerint márciusban érkezhet egy új iPad Pro és talán végre az AirTag is itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Vezeték nélküli CarPlay-jel érkezik a hamarosan debütáló Mitsubishi Outlander

www3.hu

20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak

www3.hu

Egy befektető szerint az Intelnek vissza kéne kerülnie az Apple kegyeibe

www3.hu

Your ads here. Click here