Your ads here. Click here

Mobil

Így telhet Tim Cook egy napja

A Business Insider még 2018-ban megírta, hogy hogyan telik Tim Cook egy napja és ezt a cikket felkapta és videós formában összefoglalta az Apple Explained YouTube csatorna a héten.

Általában nem szeretem ezt a csatornát, mert pontatlan, de most a videó forrása is eleve az, hiszen a Business Insider sem úgy írta a cikket, hogy kamerával követte Cookot 24 órán keresztül. Na de akkor mégis hogyan sikerült összehozni az Apple vezérigazgatójának egy napját?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ismét rekordot döntött az Apple, íme a 2021. első negyedévi eredményük

Az Apple ismét rekodott döntött: a cég 111,44 milliárd dolláros bevételt és 28,76 milliárd dolláros nyereséget produkált az első negyedévben.

Új EKG algoritmust hoz az iOS 14.3 és a watchOS 7.2, de Tim Cook szerint ez még csak a kezdet

Az iOS 14.3 és a watchOS 7.2 egy frissített EKG algoritmust hoz, ami segíthet magasabb és alacsonyabb pulzus mellett is a mérésekben.

Kilenc éve halt meg Steve Jobs

Steve Jobs, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, 2011. október 5-én halt meg, amiről Tim Cook megemlékezett idén is.

9 éve vezeti Tim Cook az Apple-t

Tim Cook már 9 éve vezeti az Apple-t, így most emlékezzünk vissza, hogy ez hogy is kezdődött egy ideiglenes kinevezéssel.

Tim Cook: sikeres volt az idei, virtuális WWDC

Fejlesztői visszajelzések mutatják, hogy a digitális technológiának köszönhetően zökkenőmentesen bonyolíthatták le az első online WWDC-t.

Ez a cikk Így telhet Tim Cook egy napja itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Digitimes: miniLED kijelzőt kaphat az új 16 colos MacBook Pro

www3.hu

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

www3.hu

Videókon az iOS 14.3 újdonságai és a Fitness+

www3.hu

Your ads here. Click here