Mobil

Az Apple díjmentesen kicseréli a 2016-os és 2017-es MacBook Pro-k nem töltődő akkumulátorait

Az Apple egy új támogatási dokumentumában arról ír, hogy a 2016-os és 2017-es MacBook Pro számítógépek vásárlóinak egy nagyon kis hányada azt tapasztalhatja, hogy az akkumulátor nem töltődik fel jobban az 1%-os szintnél, vagy pedig a gépek a „Szervizeltetés javasolt” üzenetet jelenítik meg az akkumulátor állapotánál.

Az Apple és hivatalos szervizpartnerei díjmentesen kicserélik az érintett eszközök akkumulátorát – és ez igazából teljes topcase-t jelent a billentyűzettel, trackpaddel és a hangszórókkal együtt az akkumulátor beragasztott kialakítása miatt. Ezen túl az Apple kiadta a macOS Big Sur 11.2.1-et és a macOS Catalina 10.15.7-es kiegészítő frissítését is, amelyek ezt a problémát szándékoznak megelőzni azokon a gépeken, amelyek nem érintettek. Nézzük, mit kell tudni ezzel kapcsolatban!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

MacRumors: ezeket érdemes tudni a 2021-es MacBook Pro-ról

Több pletykából összeollózva tálaljuk, hogy mit lehet tudni az Apple 2021-es, profi laptopjáról, vagyis az új MacBook Pro modellekről.

Ming-Chi Kuo: 6 jóslat az új MacBook Pro modellekről

Nagyobb kijelzőt, szögletes designt, MagSafe-et és még sok más izgalmas újítást ígér Ming-Chi Kuo az idei MacBook Pro modellek kapcsán.

Digitimes: miniLED kijelzőt kaphat az új 16 colos MacBook Pro

A Digitimes információi szerint az Apple egy miniLED kijelzős, 16 colos MacBook Pro-n dolgozik, ami még idén befuthat!

2020 MacBook Air és MacBook Pro M1 – teszt és vélemény

Legutóbb 2007-ben az iPhone megjelenéskor hozott ekkora innovációt a Apple. Az M1 processzor a következő 10 évet biztosan meghatározza majd.

Csereprogram az iPhone 11 érintésérzékelési problémákat produkáló kijelzőjéhez

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 11 esetén érintésérzékelési hibák jelentkezhetnek a kijelzővel egy alkatrész meghibásodása miatt.

Ez a cikk Az Apple díjmentesen kicseréli a 2016-os és 2017-es MacBook Pro-k nem töltődő akkumulátorait itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a második iOS 15.6, iPadOS 15.6, watchOS 8.7, tvOS 15.6 és macOS Monterey 12.5 béta

www3.hu

Siri szerint április 20-án tartja az Apple a következő eseményt

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

www3.hu