Mobil

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

Az okosotthon nem áll messze a Szifon.com-tól és nyilván az Apple felhasználók táborától sem. Idén én is írtam már cikket ezzel kapcsolatban, amit érdemes elolvasni, de ha valaki komolyabban érdeklődik az okosotthonok iránt, akkor az alábbi konferenciát bátram ajánlom, sok, hozzám közel álló személy is előad rajta.

Okosotthont építeni nem tűnik nagy ördöngősségnek, pedig rengeteg buktatója van. Ezt egy bizonyos szintig mi magunk is megtehetjük. Ettől függetlenül sosem árt, ha tudunk “hol” kérdezni és szakszerű választ kapni, még akár néhány okos izzó esetén is. Azonban egy komolyabb, több körből álló padlófűtést nem biztos, hogy érdemes szakember nélkül optimalizálni, automatizálni. Többek között a fenti kezdő és haladó kérdésekre is választ kapunk a konferencián, valamint rengeteg online videót nézhetünk meg élőben és később is. Mit kapunk a konferenciától?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Beszélgessünk a HomeKitről és az okos otthonokról!

Ebben a cikkben az okos otthon avagy házautomatizálás alapjait olvashatod el, és hogy mire figyelj oda, ha Apple felhasználó vagy.

Fejünkön az Ultrasone Pro 480i kiváló ár/értékarányú fejhallgatója – vélemény

A Pro 480i egyértelműen megmutatja a teret a zenében, szerintem némileg basszus-központúan, de ez csak a saját véleményem.

CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők

Számos új kiegészítőt, perifériát mutattak be a CES 2021-en. Smart Home Solver összesen 20 új kütyüt említ meg a videójában.

2021: új tokok és fóliák az iPhone-ra, iPadre, MacBookokra a SmartDiszkontban

Minden bizonnyal sokan kaptatok készülékeket karácsonykor, és ezekhez nem árt egy-egy tok, fólia, vagy esetleg Lightning-kábel.

Kipróbáltuk a Sonos ARC Dolby Atmos Soundbarját és a teljes Dolby Atmos rendszerét – teszt és vélem…

Az Atmos hangzás, a hangfalak, a szoftveres támogatás mind mind olyan dolog, ami miatt ez a rendszer szerethető, használható, és ajánlott.

Ez a cikk Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 15.6 és a HomePod Software 15.6 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztések

www3.hu

Hosszútávú teszten a Dyson V15 világító fejes és porszemszámlálós porszívója

www3.hu

Az iOS 17.2-vel az Apple többségében kiküszöbölte a Flipper Zero-s viccelődést

www3.hu