Mobil

Túrázás, biciklizés és geocaching a Geoládák alkalmazással

Volt már korábban Vendégblogger-cikk túrázásról iOS-eszközökkel: Ugyankerem a GPS Kit nevű alkalmazással mutatta meg, hogy lehet iPhone-nal a magyarországi turistautakon kirándulni. A Geoládák app azonban kifejezetten a hazai túrázásra, biciklizésre és geocachingre optimalizált alkalmazás, és a GPS Kitnél jóval szélesebb szolgáltatásokkal rendelkezik – nem csak a geoládázók, hanem az általános túrázók számára is.

A magyarországi geoládákon és túraútvonalakon túl integrálja a Google Maps-et és rengeteg más – többek között biciklis – térképet, lehetővé tesz útvonaltervezést gyalog, kerékpárral és autóval, kimenetet ad Waze-zel, Apple Maps-szel és karórával történő navigáláshoz, és számtalan más hasznos funkciója van.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Egy rövid videón már közelebbről is látható az App Store Best of 2020 díja

Andres Canella, a Wakeout! fejlesztőjének tweetje révén egy rövid videón már magát az App Store Best of 2020 díjat is láthatjuk közelebbről.

Widgetek az iOS 14 alatt, avagy Widgetsmith, Widgeridoo és még sok más

Mi van akkor, ha az iOS 14 alatt testre akarjuk szabni a kijelzőnket, a widgeteinket, van erre lehetőség, mint a jailbreakes korszakban?

Tanulj angolul otthon a Xeropan-nal, ami elnyerte a Learning Relationship Management díjat!

A Xeropan app ingyenesen nyújt több mint 1600 videós, szótanuló és nyelvtani leckét alapfoktól felsőfokig az angol nyelv tanulásához.

Downlink: legyen neked is valós idejű, műholdas háttérképed Mac-re

Ha unod már a jelenlegi Mac háttered, szereted a változatos képeket és érdekel az űr világa, akkor mindenképp próbáld ki ezt az alkalmazást.

Így találhatod meg iPhone-oddal a NEOWISE üstököst

Kéne egy jó esti program? Fotózd le a NEOWISE üstököst iPhone-od segítségével most, vagy legközelebb 6800 év múlva próbálhatod meg!

Ez a cikk Túrázás, biciklizés és geocaching a Geoládák alkalmazással itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

www3.hu

Hogyan deríthető ki, hogy megfertőzték-e a készülékünket a Pegasus kémszoftverrel?

www3.hu

Az Elektrobiker bemutatja a Silence robogókat!

www3.hu