Mobil

iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

Az Apple az iPhone 12 modellek megjelenésével vezette be az iPhone-ok esetén az 5G támogatását. Persze azért van ebben a történetben egy csavar is: ha kettős SIM-et használunk, akkor még a jelenlegi legfrissebb, hivatalos iOS-verzióval, az iOS 14.4-gyel sem tudjuk engedélyezni az 5G-t.

Az iOS következő frissítése, a 14.5 többek között ezt is orvosolja majd, és ennek köszönhetően ha a készülékben használt egyik előfizetésünk támogatja az 5G-t, és van ilyen lefedettségünk is, akkor már rendelkezésünkre áll majd az 5G is, és nem kell az egyik vagy másik kártyát kikapcsolni átmenetileg, ha az 5G nyújtotta nagyobb sávszélességre van épp szükségünk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 14.5: AirPlay 2 támogatás az Apple Fitness+-nál

Az első iOS 14.5 fejlesztői béta megjelenésével sok újdonságot kaptunk, többek közt AirPlay 2 támogatást az Apple Fitness+-hoz.

iOS 14.5: mostantól maszkban is felold a Face ID, ha a kezünkön van az Apple Watch!

Az iOS 14.5-től és watchOS 7.4-től végre maszk esetén is felold a készülékünk zárolása, ha ezt engedélyeztük és az Apple Watch rajtunk van.

iOS 14.4: már az utángyártott kamerák veszélyeire is figyelmeztet az iPhone 12

Az iPhone 12 modellek képesek észrevenni, ha nem eredeti kamerát teszel beléjük és az iOS figyelmeztet is a veszélyekre. Mik is azok?

Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával

A Time to Walk, ahogy a neve is tükrözi, a sétálásról szól, viszont egy sokkal különlegesebb és innovatívabb formában, mint ahogy gondolnánk.

Megjelent a tvOS 14.4 – fejlesztések és hibajavítások

Az Apple ma este 7-kor kiadta a tvOS 14.4-es frissítést, ami a szokásos módon most is fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Ez a cikk iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szerezd meg a Nemzetközi Táncnap Apple Watch kihívásért járó jutalmakat!

www3.hu

Ezt érdemes tudni az új MacBook Pro-k kijelzőjéről

www3.hu

Megjelent a visionOS 1.1.2 – fontos hibajavítások, részletek nélkül

www3.hu