Mobil

iOS 14.5: mostantól maszkban is felold a Face ID, ha a kezünkön van az Apple Watch!

A Face ID az egyik legbiztonságosabb és legjobb autentikáció jelenleg a világon. Technikailag biztonságosabb az ujjlenyomat-olvasónál, de sajnos a 1 éve a COVID miatt mindenki, aki Face ID-t használ, gyakorlatilag kínlódik minden alkalommal a maszk miatt.

Az Apple azzal próbálta ezt javítani, hogy a Face ID maszk esetén gyorsabban reagáljon és rögtön kérje a jelkódot, de én ezt nem nevezném jó megoldásnak. Azonban az iOS 14.5-től és watchOS 7.4-től végre maszk esetén is felold a készülékünk zárolása, ha az Apple Watch rajtunk van. Persze a biztonság érdekében ez csak a zárolás feloldására működik, fizetésnél való azonosításkor nem, de alapjában véve egy sokkal kényelmesebb használatot kapunk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján!

Egyedi óraszámlapot szeretnél? Olvasd el ezt a cikket, tippeket trükköket mutatunk benne!

iOS 14.4: már az utángyártott kamerák veszélyeire is figyelmeztet az iPhone 12

Az iPhone 12 modellek képesek észrevenni, ha nem eredeti kamerát teszel beléjük és az iOS figyelmeztet is a veszélyekre. Mik is azok?

Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával

A Time to Walk, ahogy a neve is tükrözi, a sétálásról szól, viszont egy sokkal különlegesebb és innovatívabb formában, mint ahogy gondolnánk.

A vércukorszint mérésére is alkalmas lehet a következő Apple Watch

Kezdődött a pulzussal, folytatódott az EKG-val és a véroxigénnel, most pedig úgy tűnik, hogy a vércukorszintet is mérni fogja az Apple Watch.

Megjelent a tvOS 14.4 – fejlesztések és hibajavítások

Az Apple ma este 7-kor kiadta a tvOS 14.4-es frissítést, ami a szokásos módon most is fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Ez a cikk iOS 14.5: mostantól maszkban is felold a Face ID, ha a kezünkön van az Apple Watch! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Teszteltük az AirTaget: lopás, kutya követés, elhagyott kulcsok, elveszett távirányítók

www3.hu

Megérkeztek a ddHiFi prémium DAC-jai akár M1 processzoros gépekhez is!

www3.hu

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

www3.hu