Your ads here. Click here

Mobil

Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján!

Megszokhattátok már, hogy hétvégére próbálok valami egyedi cikket készíteni nektek, ami hasznos információkat, tippeket, trükköket tartalmaz. Ilyen volt már a Wi-Fi 6-os, az M1-es teszt, a 2021-ben jótállás változásairól szóló cikkem, most pedig az Apple Watch-csal kapcsolatban szeretnék megosztani pár hasznos tanácsot!

Ez a cikk lényegében egyedi, bizonyos eseményekhez létrehozható Apple Watch óraszámlapokat fog tartalmazni, valamint azoknak az automatikus beállításait, illetve egyéb tippeket ezekkel kapcsolatban!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával

A Time to Walk, ahogy a neve is tükrözi, a sétálásról szól, viszont egy sokkal különlegesebb és innovatívabb formában, mint ahogy gondolnánk.

A vércukorszint mérésére is alkalmas lehet a következő Apple Watch

Kezdődött a pulzussal, folytatódott az EKG-val és a véroxigénnel, most pedig úgy tűnik, hogy a vércukorszintet is mérni fogja az Apple Watch.

Megjelent a watchOS 7.3 – Egység (Unity) számlap, fejlesztések és hibajavítások

A legnagyobb újdonság az Egység (Unity) névre hallgató óraszámlap, ami az egész napos mozgásunkkal együtt folyamatosan változik.

20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak

20 hasznos tipp, amit még talán a régebbi Apple Watch tulajdonosok sem ismernek. Fedezd fel az órádat a cikkünk segítségével.

Így nézett ki egy Apple Watch prototípus

Időutazás nélkül visszamegyünk 2015-nél korábbra, amikor még nem volt végleges az Apple Watch, de egy kicsit még ennél is régebbre tekintünk.

Ez a cikk Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

www3.hu

Reuters: már 2024-ben megérkezhet az Apple Car, a cég első, önvezetésre is képes autója

www3.hu

Ming-Chi Kuo: 6 jóslat az új MacBook Pro modellekről

www3.hu

Your ads here. Click here