Húsvéti napok az iKiegészítőknél: minden telefon tok és kijelzővédő fólia -15%
Mobil

Húsvéti napok az iKiegészítőknél: minden telefon tok és kijelzővédő fólia -15%

Idén is lesz húsvéti iKiegészítők akció, ami jelen esetben minden tokra és minden kijelzőfóliára érvényes. Idén az ünnepek alatt 15% kedvezményt adnak erre a két kategóriára.

Húsvéti napok az iKiegészítőknél: minden telefon tok és kijelzővédő fólia -15%

Az akció e hét csütörtöktől egészen jövő hét keddig tart, tehát plusz egy-egy napot kapunk, hogy ha úgy adódik, újdonsült iPhone tulajdonosként kedvezményesen vásárolhassunk be. Nézzük is meg, miket ajánlunk mi, a Szifon.com csapata.

Amennyiben megbízható tokot keresel, akkor Spigen márkát ajánljuk, szerintem több mint 10 éve a piacon vannak, én is folyamatosan használtam a márkát probléma nélkül, és rengeteg féle változattal találkozhatunk az iKinél. Ha viszont szeretnél a picit olcsóbb felé elmenni, akkor az ESR márka lehet a barátod, ők is már raktak le néhány évet az asztalra, szóval itt sem lőhetsz mellé. Ha ütésálló, mindenre kiterjedő tokot keresel, akkor az UAG márkát ajánljuk, ők már bizonyítottak számtalanszor.

A mostani kedvenceim egyértelműen a Pitaka tokok, igaz árban azért nem éppen olcsó fele tendálunk, de minőségben és kinézetben a toplistások. A mostani új generációból én többfélét is beszereztem már, imádom a 2024-es designjukat.

Sajnos az új design kizárólag csak iPhone 15 Pro-ra és 15 Pro Max-ra érhető el, ezt picit sajnálom, de új készülék tulajdonosoknak nyugodtan csemegézhetnek ide kattintva.

Végül, de nem utolsó sorban, ha fóliát keresel, akkor pedig ismét a Spigen márka lehet a segítségedre ár/érték arányban a legjobbak között vannak a piacon és persze itt is megannyi típus közül választhatsz, a mostani hétvégén pedig akkor erre is 15% kedvezményt kapsz.

Ez a cikk Húsvéti napok az iKiegészítőknél: minden telefon tok és kijelzővédő fólia -15% itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg!

www3.hu

Megjelent az iPadOS 14.7 – HomePod-időzítők, Podcastok-könyvtár és hibajavítások

www3.hu

WWDC23: Az Apple bemutatta a watchOS 10-et – újraalkotott appok, két új számlap, biciklis újdonságok, és sok más

www3.hu