Mobil

Shot on iPhone 12 – a felhasználók legjobb fényképei az Apple szerint

Az Apple szereti megmutatni néhány hónappal az aktuális iPhone-ok bemutatója után, hogy a felhasználók milyen csodálatos képeket tudnak készíteni a legújabb, csúcs kamerákkal. Tavaly egy versenyt is rendeztek, amelyben a legjobb, éjszakai móddal készült fényképeket keresték, hiszen az iPhone 11 egyik nagy újdonsága éppen ez a mód volt. Idén mindenféle nagy csinnadratta és verseny nélkül, egy egyszerű sajtóközlemény formájában mutatták be a cég szakmai zsűrije által legjobbnak vélt iPhone 12 fényképeket.

Az új modellek új szenzorokat és lencsetagokat kaptak és a Pro modellek még LiDAR-szkennerrel is kiegészültek, ami az éjszakai módnál fejti ki leginkább a hatását azzal, hogy így rendesen “lát” a kamera rossz fényviszonyokban is, ráadásul a mélységet is érzékeli, ami a portré módnál is kifejezetten hasznos. A Pro modellek ráadásul már közvetlen a Kamera alkalmazásból tudnak nyers Apple ProRAW formátumban is fotózni és a Pro Max egy még sokkal nagyobb érzékelőt kapott szenzor stabilizátorral. Szóval bőven akad újdonság a kamerák terén az iPhone 12 szériában.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Shot on iPhone Student Films: így készült négy filmes hallgató filmje az iPhone 12-vel

Január végétől a kisfilmek is megtekinthetők lesznek az Apple YouTube csatornáján, addig is nézz be a kulisszák mögé.

Shot on iPhone: The Stunt Double – mozitörténelem Damien Chazelle-től

Damien Chazelle a mozitörténet útját gondolta újra The Stunt Double című, iPhone 11 Pro-val, vertikálisan felvett rövidfilmjével.

Shot on iPhone: Hockey Tape – az NHL visszatérése az iPhone 11 Pro szemszögéből

A “Hockey Tape” címet viselő videóban a Vegas Golden Knights játékosai, Marc-André Fleury és Mark Stone jégkorongoznak iPhone 11 Pro-kat is használva.

Shot on iPhone – Kihirdették az Apple éjszakai mód fotópályázatának nyerteseit

Több ezer pályaműből kiválasztotta a szakmai zsűri a legjobb hat fényképet, ami a lehető legjobban megmutatja az új iPhone-ok éjszakai módját.

Shot on iPhone: Utazás a Tűz-völgybe

Ezúttal a Las Vegas-tól 50 mérföldre található Tűz-völgybe látogatunk el az Apple “Shot on iPhone” kampányának köszönhetően.

Ez a cikk Shot on iPhone 12 – a felhasználók legjobb fényképei az Apple szerint itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A tvOS 17 bétája felfedte, hogy milyen chip kerül az iPhone 15 Pro-ba

www3.hu

15 colos MacBook és iPhone előfizetés pletykák

www3.hu

Delta – így varázsold az iPhone-odat gyermekkorod játékkonzoljává

www3.hu