Mobil

Fejünkön az Ultrasone Pro 480i kiváló ár/értékarányú fejhallgatója – vélemény

Az Ultrasone márkáról nem először írok itt a Szifon.com-on. Azonban most egy sokkal pénztárcabarátabb terméket hoztam nektek home office-ra, zenehallgatásra, hiszen az Ultrasone szép lassan egyre nagyobb szeletet vesz ki az audio világból, és ez okkal történik.

A cég érti a dolgát, látják, merre kell haladni, és egy rendkívül szerethető, jó hangzást tesznek le az átlagfelhasználó számára, olyannak, mint amilyen én is vagyok. Szeretem, ha egy fej- vagy akár fülhallgató pici extrát ad, szélesebb teret, esetleg több basszust, jobb középtartományt, de akár a magas tartománnyal is el tudnak nyerni engem… Tetszik, ha el akarja nyerni a tetszésemet és nekem nem kell stúdió minőség, az kell, hogy élvezzem a zenét benne. Ezt az Ultrasone egyes szegmense képviseli, ők ide, és a stúdió fejhallgatók terén oda is pakolnak a termékpalettájukból, ezért is mondom, hogy jó fele kacsingatnak. ? Nézzük, mire képes az Ultrasone Pro 480i prémium fejhallgató!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

2021: új tokok és fóliák az iPhone-ra, iPadre, MacBookokra a SmartDiszkontban

Minden bizonnyal sokan kaptatok készülékeket karácsonykor, és ezekhez nem árt egy-egy tok, fólia, vagy esetleg Lightning-kábel.

Kezünkben a Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó

A Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó kis súlyával és a kiváló súlyelosztásával segít, hogy az egész lakást tisztán tartsuk.

Teszteltük az Ultrasone Pro 580i fejhallgatóját és az iBasso Audio DC03 USB-C-s DAC-ját

Az Ultrasone Pro 580i és iBasso Audio DC03 páros valójában az egyik legjobb otthoni, kifejezetten a zenehallgatásra szánt termékcsomag.

MiLi iData Pro külső tárhely: ha már fogytán van a tárhelyed és nem bízol a felhőben!

Ezek a külső tárhelyek a karácsony közeledtével kiváló ajándékok lehetnek magunknak, de ismerősnek, rokonoknak is!

Tedd egyedivé a mobilodat a Melian fa tokokkal!

Ez a cikk Fejünkön az Ultrasone Pro 480i kiváló ár/értékarányú fejhallgatója – vélemény itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ming-Chi Kuo: kamerasziget nélküli iPhone 14 Pro és 5G-s iPhone SE érkezhet 2022-ben

www3.hu

Miért nincs még és mikor lehet végre Face ID a Mac modellek esetén?

www3.hu

WWDC21: az Apple bemutatta az iCloud+ szolgáltatást három új funkcióval

www3.hu