A watchOS 10.2-vel visszatér a számlapok közötti egyszerű váltás
Mobil

A watchOS 10.2-vel visszatér a számlapok közötti egyszerű váltás

A watchOS 10-zel az Apple több dolgot megváltoztatott az Apple Watch felületének a működésén, ami persze sokaknak nem tetszett. Ezek egyike, hogy jelenleg nem lehet egyszerűen, oldalra húzással “lapozni” a beállított számlapok között.

A watchOS 10.2-vel visszatér a számlapok közötti egyszerű váltás

Úgy tűnik, hogy elegen reklamáltak az Apple-nél emiatt, mert a watchOS 10.2 harmadik bétájában megjelent erre egy új opció, amit bekapcsolva ismét egyszerűen lapozhatunk a számlapjaink között!

Ezt az új opciót magán az órán tudjuk bekapcsolni, amihez nyissuk meg rajta a Beállítások appot, majd görgessünk az Óra menüpontig, ahol rögtön az első kapcsoló erre szolgál – az iPhone-on a Watch appban jelenleg nincs ott ez az opció, tehát mindenképp magán az órán kell ezt bekapcsolnunk:

Mivel a watchOS 10.2 jelenleg még béta állapotú, így az opció szövege nincs lefordítva magyarra, de ez majd a hivatalos megjelenésre egyértelműen meg fog történni. Ettől függetlenül maga az funkció természetesen működik, és ha bekapcsoltuk, akkor utána ismét a régi, megszokott módon tudunk egyszerűen, “lapozással” váltani a beállított számlapjaink között!

Neked hiányzott ez a lehetőség?

Ez a cikk A watchOS 10.2-vel visszatér a számlapok közötti egyszerű váltás itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Overviewer: használd az iPhone-od dokumentumkameraként a Zoomban

www3.hu

Megjelent az iOS 12.5 – COVID-19 értesítések és biztonsági javítások a régebbi készülékekre

www3.hu

Töltsd le a régi iPod zokni ihlette háttérképeket

www3.hu

Pin It on Pinterest

Share This