Mobil

2021: új tokok és fóliák az iPhone-ra, iPadre, MacBookokra a SmartDiszkontban

Minden bizonnyal sokan kaptatok készülékeket karácsonykor, és ezekhez nem árt egy-egy tok, fólia, vagy esetleg Lightning-kábel, amely sajnos mondhatni fogyóeszköz.

A SmartDiszkont csapatával az elmúlt héten egyeztettem, hogy nektek, olvasóknak töltsék fel a raktárkészületüket, különös tekintettel az M1-es MacBook tulajdonosokra is, akiknek külön szekció lett a tokokból. Ezen kívül természetesen az újdonsült iPhone és iPad tulajdonosok is találnak a számukra megfelelő tokot és fóliát a készülékeikhez.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Pioneer SPH-DA250DAB CarPlay fejegységét – teszt és vélemény

Dyson Corrale vezeték nélküli hajvasaló – teszt és vélemény

Ha valaki sokat vasalja/göndöríti a haját, érdemes lehet beruházni: a Corrale 50%-kal kevésbé megterhelő a hajnak, mint egy sima hajvasaló.

Kipróbáltuk a Sonos ARC Dolby Atmos Soundbarját és a teljes Dolby Atmos rendszerét – teszt és vélem…

Az Atmos hangzás, a hangfalak, a szoftveres támogatás mind mind olyan dolog, ami miatt ez a rendszer szerethető, használható, és ajánlott.

Kezünkben a Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó

A Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó kis súlyával és a kiváló súlyelosztásával segít, hogy az egész lakást tisztán tartsuk.

Teszteltük az Ultrasone Pro 580i fejhallgatóját és az iBasso Audio DC03 USB-C-s DAC-ját

Az Ultrasone Pro 580i és iBasso Audio DC03 páros valójában az egyik legjobb otthoni, kifejezetten a zenehallgatásra szánt termékcsomag.

Ez a cikk 2021: új tokok és fóliák az iPhone-ra, iPadre, MacBookokra a SmartDiszkontban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

December 8-án érkezhet az Apple karácsonyi meglepetése

www3.hu

Pletykák Ming-Chi Kuo-tól és Gizchina-tól: iPhone SE 3, iPhone 14, iPhone 15

www3.hu

A Bloomberg szerint idén nem érkezik már új Mac

www3.hu