Mobil

SmartDiszkont: mire számíthatunk az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro kapcsán?

Már alig több mint egy hét sem és itt van a szeptember, aminek az elején az Apple bemutatja majd az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro készülékeket, valamint várhatón az új Apple Watch-okat is. Tényleg néhány hétre vagyunk az új termékektől, amikről már elég sok információ kiszivárgott.

Az már most borítékolható, hogy drágább lesz minden, főleg a mostani árfolyamok miatt, és kiderült hogy eredeti bőr tok sem lesz már hozzájuk. Szinte minden évben kapok a SmartDiszkont csapatától egy képet, amiben látszik, hogy mik lesznek az újdonságok, és ezek évről évre nagy százalékban igaznak bizonyulnak, de leginkább a kialakítás szokott 100%-os lenni. Természetesen idén is kaptak pletykát a kínai beszállítóktól, amik alapján az alábbi újdonságokra számíthatunk.

Nyilván a fenti képet pletykaként kell kezelni, de abban még én is 100%-osan biztos vagyok, hogy más lesz a keret illetve a káva az egyes készülékek esetén, és változnak majd a gombok is, ezáltal új iPhone 15 tokokat és új iPhone 15 Pro tokokat is vásárolhatnak majd az emberek. Egyértelmű hogy újabb generációs A17 chip is kerül majd bele, jobb kamera rendszer és Wi-Fi 6E támogatás. Én merem állítani hogy idén már USB-C-s termékeket is kapunk, tehát az Apple felszámol az amúgy is lassúbb kommunikációra képes Lightning-gal.

Az Apple általában szeptember 7. és 15. között szokta bemutatni az új készülékeket, tehát nagyjából 2-3 héten belül kiküldheti a meghívókat az eseményre, és utána pedig meg is tudjuk majd, hogy mit kapunk idén az Apple-től! Erről bővebben: Gyakori kérdések: mikor jelentheti be és dobhatja piacra az Apple az újabb iPhone-okat?

Ti mit vártok a legjobban?

Ez a cikk SmartDiszkont: mire számíthatunk az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro kapcsán? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 14.4.2 – fontos biztonsági módosítások

www3.hu

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha teljesen megtelt a készülékünk tárhelye?

www3.hu

Ezt a 10, fontos biztonsági hibát javítja az iOS 15.3

www3.hu